Skräddarsydda kurser

Skräddarsydda kurser

Är ni ett kompisgäng eller kanske en förening som vill ha en skräddarsydd kurs helt enligt era önskemål och preferenser? Om ni inte hittar en kurs som passar er eller om ni vill fokusera helt på era hundar och deras individuella behov, så är mina skräddarsydda kurser det perfekta alternativet för er.

Jag erbjuder skräddarsydda kurser med 2 - 8 deltagare per kurs till riktigt förmånliga priser.


Hos mig får ni skräddarsydda kurser som är anpassade efter era behov och önskemål, oavsett om ni är ett kompisgäng, en förening eller ett företag.
Jag erbjuder kurser inom olika områden, inklusive valpträning, vardagsträning och nosaktivering.


Fokus ligger på att utveckla viktiga färdigheter för att navigera genom vardagen och att skapa en trygg miljö för hunden där den kan känna sig bekväm i olika situationer. Nosaktivering inkluderar kurser som Kantarellsök, Spår, Sök och Berikning.


Jag skapar ett skräddarsytt träningsupplägg som är speciellt designat för både er och era hundar, med fokus på att stärka er relation och forma önskade beteenden och färdigheter. Träningen bygger på positiv förstärkning och är relationsorienterad för att ge er en positiv och meningsfull träningsupplevelse. Genom praktiska övningar och en trygg miljö strävar jag efter att erbjuda lagom stora utmaningar som är anpassade för just er.

Skräddarsydda kurser erbjuder flera fördelar, inklusive skräddarsydda övningar och individuell coachning  vilket kan leda till snabbare framsteg och mer hållbara resultat.


Vidare skapar skräddarsydda kurser en trygg och tillitsfull miljö där ni kan utforska och utvecklas tillsammans, vilket främjar samarbete och skapar en starkare relation mellan er.


För grupper med två eller fler deltagare erbjuder jag också skräddarsydda träningsgrupper som kan anpassas efter gruppens behov och önskemål.


Skräddarsydda kurser är utformade för att hjälpa er och era hundar att utveckla grundläggande färdigheter för vardagen och minska risken för problematiska beteenden. Genom praktiska övningar och träning strävar jag efter att skapa en harmonisk och tillförlitlig relation mellan er och era hundar.


Kontakta mig via kontaktformuläret nedan, ring eller skicka ett mejl till info@michaelrudkrantz.se så syr jag ihop ett kursupplägg som passar just er och era behov och önskemål.

I avgiften ingår: Digitala kompendium med teori och dom övningar vi gått igenom samt diplom.

Skräddarsydda kurser

1 tillfällen à 40 minuter

(Minst 2 deltagande hundar)

1 tillfällen à 40 minuter

2 hundar 
490 kr/deltagare

3-4 hundar

330 kr/deltagare

4-6 hundar

245 kr/deltagare

6-8 hundar

160 kr/deltagare

Vid bokning av 4 eller fler tillfällen ges en rabatt på 10%


Skräddarsydda kurser

1 tillfällen à 60 minuter

(Minst 2 deltagande hundar)

1 tillfällen à 60 minuter

2 hundar 
690 kr/deltagare

3-4 hundar

460 kr/deltagare

4-6 hundar

345 kr/deltagare

6-8 hundar

230 kr/deltagare

Vid bokning av 4 eller fler tillfällen ges en rabatt på 10%


Varmt välkommen att boka Skräddarsydd kurs! Hör av dig till info@michaelrudkrantz.se eller ring 070-300 86 01 om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka individuell träning.

Kontakta mig


Observera att jag inte kan svara på specifika hundfrågor via e-post. Om du behöver hjälp med din hund, vänligen bokar tid i stället.


Innan du skickar iväg formuläret, se till att fylla i alla fält korrekt och fullständigt.
Observera att fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska och måste fyllas i för att formuläret ska kunna skickas iväg. Om något obligatoriskt fält lämnas tomt kommer formuläret inte att gå iväg.

Det inte är möjligt att lämna obligatoriska fält tomma. Om du inte har någon information att delge för ett visst fält, skriv gärna en siffra eller bokstav för att indikera att fältet inte är avsiktligt lämnat tomt.

Om du stöter på problem när du fyller i formuläret, tveka inte att kontakta mig antingen via e-post på info@michaelrudkrantz.se eller via telefon på
070–2927291.

 
 
 
 
 
unsplash