Individuell Träning


Individuell träning

Jag erbjuder en skräddarsydd träningsplan som är speciellt designad för både dig och din hund. Fokus ligger på att stärka er relation samtidigt som jag arbetar med att forma önskade beteenden och utveckla färdigheter. All träning bygger på principer för positiv förstärkning och är relationsorienterad, vilket innebär att varje träningspass syftar till att ge både dig och din hund en positiv upplevelse. Genom att skapa en trygg och stimulerande miljö strävar jag alltid efter att erbjuda utmaningar som är passande och anpassade för just er. På så sätt kan ni tillsammans växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.

Individuell träning erbjuder flera fördelar som hjälper både dig och din hund att nå era träningsmål på ett effektivt och anpassat sätt. För det första möjliggör individuell träning skräddarsydda övningar och fokusområden som är specifika för din hunds personlighet, färdigheter och utmaningar. Det innebär att ni kan koncentrera er på de områden som behöver mest arbete och skapa en träningsplan som är perfekt för just er.

Under individuell träning får du och din hund också min fulla uppmärksamhet som instruktör, vilket ger möjlighet till återkoppling och råd som är helt anpassade efter era behov och situation. Detta bidrar till en effektiv träning där ni kan fokusera på att lösa specifika problem eller förbättra specifika färdigheter, vilket kan leda till snabbare framsteg och mer hållbara resultat.

Vidare skapar individuell träning en trygg och tillitsfull miljö där både du och din hund kan känna er bekväma att utforska och utvecklas tillsammans. Det främjar samarbete och skapar en starkare relation mellan er, vilket är avgörande för att nå era gemensamma mål. Genom att arbeta tillsammans mot dessa mål kan individuell träning vara ett kraftfullt verktyg för att stärka bandet mellan dig och din hund samtidigt som ni når nya träningsnivåer. Träningen sker ur ett hundbeteendeperspektiv där du får hjälp att förstärka eller hantera din hunds beteenden och undvika att hunden utvecklar problematiska beteenden.

Individuell träning för valpar

Är du nybliven hundägare och vill ge din lilla valp en fin start i livet? Vill du träna för att den ska utvecklas på ett tryggt sätt, må bra och hantera olika vardagssituationer på ett tryggt sätt? Om du inte hittar en valpkurs som passar dina behov eller om du vill ha maximalt fokus på din valp och era specifika utmaningar, är individuell träning det perfekta alternativet för er.

Med individuell träning får du och din valp en personlig och anpassad träningsupplevelse som tar hänsyn till era unika behov och mål. Träningen är skräddarsydd för dig och din valp utefter dina önskemål. Vi fokuserar på att träna utifrån valpens naturliga nyfikenhet, leklust och vilja att samarbeta. Under träningens gång bygger vi grunden för ert samarbete och tränar på olika beteenden som är användbara i vardagen. Dessutom får du tips om hur du kan undvika vanliga problematiska beteenden genom träning.

.

Individuell träning för vuxna hundar

Om du inte hittar någon kurs som passar dig, eller om du önskar att fokusera helt på din hund och era individuella behov, så kan du istället boka Individuell träning. Denna typ av träning är utformad för att hjälpa dig och din hund att utveckla de grundläggande färdigheter som behövs för att navigera tryggt genom vardagen. Genom praktisk träning och övningar fokuserar träningen på att stärka er relation och skapa harmoni i olika situationer.

Träningen är noggrant utformad för att möta de vanliga utmaningar som uppstår med din hund och syftar till att stärka och förbättra några av de mest grundläggande beteendena för vardagslivet med din hund. Genom praktiska övningar och träning strävar min individuella träning efter att skapa en mer harmonisk och tillförlitlig relation mellan dig och din hund. Fokuset ligger också på att öva för att minska risken för att din hund utvecklar problematiska beteenden. Träningen skräddarsys utefter dina önskemål och din målbild för att passa just er.

I avgiften ingår: Digitala kompendium med teori och dom övningar vi gått igenom samt diplom.

Individuell träning

1 tillfällen à 40 minuter
600 kr

1 tillfällen à 60 minuter
800 kr
Individuell träning Paketpris
3 X Individuell träning
40 minuter

1500 kr
(* Ordinarie pris 1800 kr)


3 X Individuell träning
60 minuter
2100 kr
(* Ordinarie pris 2400 kr)


5 X Individuell träning
40 minuter

2500 kr
(* Ordinarie pris 3000 kr)


5 X Individuell träning
60 minuter

3500 kr
(* Ordinarie pris 4000 kr)
Varmt välkommen att boka individuell träning! Hör av dig till info@michaelrudkrantz.se eller ring 070-300 86 01 om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka individuell träning.

unsplash