Rådgivning via telefon och online


Förstå och hantera din hunds beteenden med min telefon- och onlinerådgivning. Få råd, stöd och tips kring olika beteenden hos din hund.Telefon- och Onlinerådgivning

Med min telefon- och onlinerådgivning får du tillgång till hjälp för att förstå och hantera dina hunds beteenden, samt värdefulla tips på åtgärder och strategier. Denna tjänst är skräddarsydd för att ge dig det stöd du behöver för att lösa eventuella utmaningar ni stöter på i vardagen.

Det kan handla om att hantera oönskade beteenden såsom stress, reaktivitet vid hundmöten, osäkerhet eller rädslor, samt resursförsvar eller andra beteendeproblem som du vill få hjälp med. Dessutom kan du få stöd för att stärka önskade beteenden och få råd om hur du ska gå vidare eller hantera andra frågor relaterade till din hunds välbefinnande.


Rådgivningen är utformad för att ge dig kvalificerat råd och stöd för att hjälpa dig och din hund och må bra tillsammans. Den kan även gälla vardagliga beteenden såsom inkallning eller följsamhet vid koppelgående. Oavsett vilka utmaningar du möter som hundägare, finns jag här för att ge dig den hjälp och vägledning du behöver för att skapa en harmonisk och trygg relation med din fyrbenta vän.


Det är viktigt att veta att man inte alltid kan lösa alla beteendeproblem hos hundar enbart via telefon eller online. Ibland krävs det en mer ingående utredning och upprättande av strategier samt träningsplaner för att komma till rätta med problemen på ett effektivt sätt.
Genom att ta hänsyn till individuella behov och beteendemönster hos varje hund kan en mer personlig och skräddarsydd plan vara nödvändig för att uppnå långsiktiga och hållbara resultat. 

Telefonrådgivning


30 minuter
500 kr 


60 minuter
800 kr Onlinerådgivning


30 minuter
600 kr 


60 minuter
900 kr 
unsplash