Kurser


Med över 25 års erfarenhet av hundträning och certifierad som både Hundinstruktör och Hundbeteendeutredare, strävar jag efter att erbjuda dig och din hund träning som är både givande och rolig, samtidigt som den stärker din och hundens relation och möter vardagens utmaningar på ett tryggt sätt.

Varför välja att gå kurs hos Michael Rudkrantz?

  • Små grupper om max 6 hundar
  • Utbildad Hundinstruktör
  • Utbildad Hundebeteendeutredare (Hundpsykolog)
  • Utbildad Kantarellsöksinstruktör
  • Många år av fortbildning
  • Utbildad Personlig coach
  • Över 25 år arbetserfarenhet inom hundbranschen
  • Dessutom har vi riktigt roligt på mina kurser!

Mina valpkurser är specifikt utformade för att ge dig den bästa starten tillsammans med din valp. Vi fokuserar på att lära in grundläggande färdigheter, främja socialisering och skapa en positiv och trygg hantering av valpen.

För hundägare som önskar hantera vardagens utmaningar på ett säkert sätt i sin dagliga rutin och vill förebygga uppkomsten av problematiska beteenden såsom bristande följsamhet, inkallning och hantering av olika situationer såsom möten med andra hundar, erbjuder jag vardagsträningskurser. Dessa kurser ger praktiska verktyg för att etablera en harmonisk vardag tillsammans med din hund och hjälper er att arbeta mot att hantera utmanande situationer med trygghet.

För hundar som behöver få utlopp för sin nos och för hundägare som vill lära sig att berika och aktivera sin fyrbenta vän genom olika former av nosarbete och berikning, erbjuder jag kurser med fokus på nosaktivering och berikning.

Mina temakurser ger dig möjlighet att fördjupa dig inom specifika områden inom hundträning, såsom trygga hundmöten, förbättrad inkallning eller ökad följsamhet. Vi erbjuder även kurser såsom "Akutvändning", som är användbara under hela hundens liv och ger er verktygen för att hantera utmanande situationer med trygghet.

I mina kurser och övningar är fokus att skapa en trygg och stärka er relation. Genom positiv förstärkning och belöningsbaserad träning strävar vi efter att skapa en harmonisk relation mellan dig och din hund.
Vi tränar för att ha roligt tillsammans och utvecklas som ett team.
Från grundläggande lydnad i valpkursen till avancerad vardagsträning, varje steg i min träning är utformad för att förstärka bandet mellan dig och din fyrbenta vän och för att kunna hantera vardagens utmaningar.
Oavsett om du är nybörjare eller erfaren hundägare, är mina kurser skräddarsydda för att passa dina behov och din hunds individuella personlighet.


Som Hundbeteendeutredare och Hundcoach är mitt främsta mål att skapa och främja en harmonisk och balanserad relation mellan hund och ägare, med passionen att förbättra livskvaliteten för både hundar och deras ägare. För mig handlar det inte bara om att lösa specifika problem när de uppstår, utan också om att förebygga dem och verkligen främja välbefinnandet för alla inblandade.

Min kunskap om hundar har utvecklats genom åren och har stärkts av studier inom pedagogik, psykologi och specialkurser som fokuserar på hundpsykologi och till och med kantarellsök. Den breda kunskapen har gett mig en djup förståelse för hundens beteende och psykologi, vilket gör att jag kan identifiera och hantera olika beteendemönster för att hjälpa ägare lösa problem och utmaningar.


Förutom kurserna erbjuder jag spännande föreläsningar om ämnen som rör hundar, deras beteenden och hur du kan nå dina mål som hundägare. Dessa föreläsningar ger dig kunskap och insikter som kan vara till nytta i din vardag med din hund.

För dig som står inför utmaningar med din hunds beteende, såsom jaktbeteende eller reaktivitet, erbjuder jag kurser för att förebygga och hantera dessa problem. Mitt mål är att ge dig verktyg och strategier för att hantera olika typer av problembeteenden på ett positivt och motiverande sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder mina kurser och tjänster en omfattande mix av möjligheter som är utformade för att främja en harmonisk och balanserad relation mellan dig och din hund. Mitt fokus ligger på att erbjuda praktiska verktyg och skräddarsydda lösningar för att hjälpa er att lyckas som hundägare. Dessutom erbjuder jag beteendeträning, rådgivning och träning för dig och din hund, där mitt mål är att skapa en trygg och harmonisk miljö där både hundar och deras ägare kan trivas och utvecklas tillsammans. Med min erfarenhet och expertis inom beteendeträning kan jag erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje hunds individuella behov och hjälpa ägarna att bygga en stark, trygg och tillitsfull relation med sin fyrbenta vän.

Vilken kurs vill du gå?

Kurser för valpar


Valpkurs
5 tillfällen à 1,5 timmar

1900 kr


Valpkurs Intensiv

2 tillfällen à 3 timmar
1600 kr


Triss i Valpträning
3 tillfällen à 1,5 timmar
1100 kr


Läs mer om mina kurser för valpar här

Vardagsträning


Vardagsträning steg 1
5 tillfällen à 1,5 timmar

1900 kr


Vardagsträning 1 Intensiv

2 tillfällen à 3 timmar
1600 kr


Triss i Vardagsträning
3 tillfällen à 1,5 timmar
1100 kr


Rackarungar
5 tillfällen à 1,5 timmar
1900 kr


Vardagsträning steg 2
5 tillfällen à 1,5 timmar

1900 kr


Vardagsträning 2 Intensiv

2 tillfällen à 3 timmar
1600 kr


Läs mer om mina vardagsträningskurser här

Temakurser


Grunder i hundträning
1 tillfällen à 1,5 timmar

380 kr


Inkallning
1 tillfällen à 1,5 timmar

380 kr


Följsamhet
1 tillfällen à 1,5 timmar

380 kr


Hundmöten
1 tillfällen à 1,5 timmar

380 kr


Akutvändning
1 tillfällen à 1,5 timmar

380 kr


"Hej", titta på mig
3 tillfällen à 1,5 timmar

1100  kr


Skvallerträning
2 tillfällen à 1,5 timmar

760 kr


Reaktiva hundar
6 tillfällen à 1,5 timmar

2500 kr


Jaktkontroll
5 tillfällen à 1,5 timmar

1900 kr


Läs mer om mina Temakurser här

Kontakta mig


Observera att jag inte kan svara på specifika hundfrågor via e-post. Om du behöver hjälp med din hund, vänligen bokar tid i stället.

För att formuläret ska gå iväg när du klickar på "Skicka" måste alla fält vara ifyllda! Om du inte har någon information att dela i ett fält, skriv bara en bokstav eller siffra.

 
 
 
 
 
 
unsplash